Lees deze pagina voor
RSS

Borselse Woningmarkt

Dit item is verlopen op 26-03-2017.
Foto Borsselse woningmarkt 2017

Voor de 4e keer organiseert gemeente Borsele de Borselse Woningmarkt, dit jaar op zaterdag 25 maart 2017 in De Stenge

De gemeente Borsele nodigt  haar inwoners weer uit op de 4e Borselse Woningmarkt. Deze laagdrempelige Woningmarkt wordt gehouden op zaterdag 25 maart 2017 van 10.00 – 16.00 uur in Vergader- en Congrescentrum De Stenge, Stengeplein 1, Heinkenszand. De opzet van deze beurs is dit jaar nog breder dan voorgaande jaren. De beurs is dit jaar gericht op nieuwbouw, verbouw, duurzaamheid en comfortabel thuis wonen.

Opzet

Door het organiseren van een laagdrempelige woningmarkt willen we een positieve bijdrage leveren aan de nieuw- en verbouwactiviteiten, duurzaamheid, langer zelfstandig wonen en woningverbetering binnen onze gemeente. Het doel is om inwoners van Borsele en omringende gemeenten:

  •  Te informeren en zich te laten oriënteren op de mogelijkheden die er nu zijn om hun woning te (ver)bouwen en/of te verbeteren
  •  Te informeren over de vele mogelijkheden van duurzaam en energiezuinig (ver)bouwen.
  •  Kennis laten maken met nieuwe en vertrouwde mogelijkheden op het gebied van langer, veilig en comfortabel zelfstandig thuis wonen:   huisautomatisering, eHealth en diverse (zorg)hulpmiddelen
  • Te informeren over beschikbare kavels bouwgrond, bouwgrondprijzen, alle aspecten waar rekening mee moet worden gehouden bij nieuwbouwplannen en de mogelijkheden van erfpacht t.o.v. koop.

Behalve de gemeente Borsele zijn op deze Borselse Woningmarkt ca. 45 standhouders aanwezig die u informatie kunnen verstrekken over bovengenoemde onderwerpen. Ook een woningcorporatie, notaris en bank zijn aanwezig op de beurs zodat u op een breed vlak geïnformeerd kunt worden.

Toegang tot de Borselse woningmarkt is gratis. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Voor meer informatie over deze woningmarkt kunt u zich wenden tot de afdeling Grond en Economie: 0113-238588 of Ruimtelijke Ontwikkeling: 0113-238489.

Meest bezocht