Lees deze pagina voor
RSS

Programma dodenherdenking 2017

Dit item is verlopen op 08-05-2017.

Op 4 mei 2017 vindt in de gemeente Borsele de dodenherdenking plaats bij de herdenkingsplaquette op het Van der Biltplein in Heinkenszand.

Hierbij herdenken wij allen – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. In samenwerking met de gemeente Borsele heeft een werkgroep, bestaande uit de JongerenRaad, de Culturele Raad en de Seniorenraad, een herdenkingsprogramma opgesteld. Iedereen is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze herdenking.

Het programma start om 18.45 uur in ‘De Stenge’, Stengeplein 1 te Heinkenszand, met een muzikaal programma van muziekvereniging Euterpe en onder andere een voordracht van Jopie Minnaard. Om 20.00 uur is de herdenking bij de  herinneringsplaquette op het Van der Biltplein in Heinkenszand. Muziekvereniging St. Caecilia verzorgt hierbij koraalmuziek. De herdenking wordt afgesloten in de Stenge met een hapje en een drankje.

Programma 4 mei 2017

18.45 uur: Ontvangst in de Stenge, Stengeplein 1, in Heinkenszand.

19.00 uur: Concert en een voordracht.

20.00 uur: Twee minuten stilte en kranslegging bij herinneringsplaquette.

20.15 uur: Afsluiting herdenking met een hapje en een drankje.

Meest bezocht