Huwelijksakten

Inzien van de huwelijksakten

Wij hebben de akten van huwelijken van Baarland, Borsele, Driewegen, Ellewoutsdijk, ’s-Gravenpolder, ’s-Heer Abtskerke, ‘s- Heerenhoek, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Nisse, Oudelande en Ovezande. Gegevens uit deze akten zijn na 75 jaar openbaar. U treft hier de periode 1811-1933 aan.

Huwelijksakten raadplegen

Toelichting

U kunt in elke kolom een zoekopdracht geven. Vult u echter zoveel mogelijk de naam van de voormalige gemeente in. Dat versnelt het zoeken. Na de kolom(men) ingevuld te hebben, klikt u op “zoeken”. Het resultaat treft u aan in een opsomming van een reeks namen. Klik vervolgens op de naam die u wenst en u krijgt alle gegevens uit de desbetreffende akte op uw scherm.

Personen uit de kernen Nieuwdorp en Lewedorp treft u hier niet aan. Tot 1 januari 1970 behoorden deze tot de voormalige gemeente ’s-Heer Arendskerke. Gegevens van Nieuwdorp en Lewedorp kunt u vinden op de site van het gemeentearchief van Goes, www.goes.nl.

Er zijn nog maar weinig gegevens omdat in mei 1940 veel verbrand is. De overgebleven registers zijn nog niet digitaal gemaakt.

De gegevens mogen pas na 75 jaar openbaar worden gemaakt.

Heeft u vragen? De medewerkers van het oud-archief helpen u graag, telefoonnummer (0113) 238335.