Bouwgrond Heinkenszand

Over de Dijk III

Het plan Over de Dijk is in de derde fase. Er is bouwgrond vrij voor particulieren. Wij hebben bouwkavels te koop voor bouw van 2/1 kapwoningen en vrijstaande woningen, in verschillende bouwstijlen en van diverse afmetingen. Onderaan deze pagina kunt u tekeningen downloaden met daarop de nummers, afmetingen en prijzen van de beschikbare kavels.

Duovilla's

In de wijk Over de Dijk, aan de rand van Heinkenszand, zijn 2 blokken met bouwgrond voor woningen die plat afgedekt zijn. Op deze blokken, de zgn. Bomenweide, wordt grond uitgegeven voor zgn. duovilla's, vrijstaande woningen of 2/1 kappers. 

Meer informatie: Gemeente Borsele, afd. Grond en Economie, (0113)238588

3-D impressie woningbouwproject Over de Dijk III

Stenevate

In het kleinschalige nieuwbouwplan "Kern Heinkenszand, gedeelte Stenevate, 2012" zijn nog 3 royale kavels te koop. Het stijlkenmerk voor deze woningen is de Zeeuwse bouwstijl in de vorm van schuurboerderijen (boerderijwoningen). Onderstaande 3-d impressie geeft een goed beeld van hoe dit plan eruit komt te zien.

3-d impressie Stenevate Heinkenszand

3-D impressie woningbouwproject Stenevate

Vragen

Heeft u vragen over onze nieuwbouwplannen in Heinkenszand? Stelt u ze op bouwgrond@borsele.nl of bij de afdeling Grond en Economie, tel. 0113-238588.

Downloads