Bouwgrond Plataanweg Noordwest Ovezande

Plan Plataanweg Noordwest Ovezande

In dit plan zijn kavels voor de particuliere opdrachtgever beschikbaar (zie tekening). Het is de bedoeling het plan in gedeelten aan te bieden. De 1e fase loopt t/m kavel 32. Vanaf kavel 33 start de 2e fase. Afhankelijk van het verkoopresultaat van de gronden uit de 1e fase, worden de gronden in de 2e fase bouwrijp gemaakt.

Wilt u meer weten?

Neemt u contact op via bouwgrond@borsele.nl of met de afdeling Grond en Economie, telefoon (0113)238588.

Inloopbijeenkomst

Op 27 juni 16.00-19.00 uur houden gemeente Borsele en Projectontwikkelaar AM Zeeland  een inloopbijeenkomst voor de woningbouwplannen op bouwlocatie Notewei/Padwei Ovezande.

Van gemeente Borsele zijn een medewerkster en wethouder Kees Weststrate aanwezig om u informatie te geven over de bouwmogelijkheden op de bouwkavels van de gemeente.  Namens AM Zeeland zijn medewerkers aanwezig om u informatie te geven over het bouwplan Avondviolier.

Wij zijn benieuwd naar uw woonwensen. Loop daarom vrijblijvend binnen op 27 juni van 16.00-19.00 uur.  Wij ontvangen u graag met een hapje en drankje!

Ook kunt u nog steeds de online enquĂȘte invullen op www.avondviolier.nl

In dit plan worden ook woningen door AM Zeeland B.V. gebouwd. Zoals het er nu naar uitziet bouwen zij rijenwoningen, waaronder 7 starterswoningen, hoekwoningen, 2/1 kapwoningen en 2 vrijstaande woningen.

Wilt u meer weten over deze woningen? Neemt u dan contact op met AM Zeeland B.V. in Terneuzen, telefoon (0115)618360 of (0115)618360.

Downloads