Bouwgrond Plataanweg Noordwest Ovezande

Plan Plataanweg Noordwest Ovezande

In dit plan zijn kavels voor de particuliere opdrachtgever beschikbaar (zie tekening). Het is de bedoeling het plan in gedeelten aan te bieden. De 1e fase loopt t/m kavel 32. Vanaf kavel 33 start de 2e fase. Afhankelijk van het verkoopresultaat van de gronden uit de 1e fase, worden de gronden in de 2e fase bouwrijp gemaakt. Heeft u andere woonwensen dan aangeboden wordt in het plan, neem dan contact met ons op of vul de woonwensenenquête in op www.avondviolier.nl.

Wilt u meer weten?

Neemt u contact op via bouwgrond@borsele.nl of met de afdeling Grond en Economie, telefoon (0113)238588.

Inloopbijeenkomst

Op 27 juni 16.00-19.00 uur houden gemeente Borsele en Projectontwikkelaar AM Zeeland  een inloopbijeenkomst voor de woningbouwplannen in een tent op de bouwlocatie Notewei/Padwei Ovezande.

Van gemeente Borsele zijn een medewerkster en wethouder Kees Weststrate aanwezig om u informatie te geven over de bouwmogelijkheden op de bouwkavels van de gemeente.  Namens AM Zeeland zijn medewerkers aanwezig om u informatie te geven over het bouwplan Avondviolier.

Wij zijn benieuwd naar uw woonwensen. Loop daarom vrijblijvend binnen op 27 juni van 16.00-19.00 uur.  Wij ontvangen u graag met een hapje en drankje.

Ook kunt u zich nog aanmelden  op de website  www.avondviolier.nl om de online enquête in te vullen waarin u uw woonwensen voor Ovezande kenbaar maakt.

In dit plan worden ook woningen door AM Zeeland B.V. gebouwd. Volgens het huidige plan bouwen zij rijenwoningen, waaronder 7 starterswoningen, hoekwoningen, 2/1 kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Door u aan te melden op www.avondviolier .nl en de enquête in te vullen kunt u aangeven of u andere woonwensen heeft in Ovezande.

Wilt u meer weten over het plan Avondviolier? Neemt u dan contact op met AM Zeeland B.V. in Terneuzen, telefoon (0115)618360 of (0115)618360.

Downloads