Noodpakket voor ondernemers online

Het noodpakket voor ondernemers staat online. Vanaf 25 maart 2020 kunnen ondernemers bij GR de Bevelanden terecht om een aanvraag in te dienen met betrekking tot de maatregelen inkomensondersteuning levensonderhoud en een lening voor bedrijfskapitaal. Het kabinet doet een moreel appel op ondernemers om geen misbruik te maken van de regeling. Zo voorkomen we onbedoeld gebruik van publieke middelen en onnodige druk op de uitvoering.

Link naar noodpakket

Meer informatie over de regelingen en een overzicht van veelgestelde vragen vindt u via onderstaande knop. 

Noodpakket voor ondernemers (GR de Bevelanden)

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de landelijke regelingen voor ondernemers?
Dan verwijzen wij u naar diverse landelijke websites voor informatie, omdat de informatie per dag wijzigt en altijd up-to-date is op deze websites.

De medewerkers van het Klant Contact Centrum van GR de Bevelanden beantwoorden uw vragen graag. Dit kan telefonisch via het nummer 0113 23 91 00. Zij zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m donderdag tussen 08.30 -17.00 uur en op vrijdag van 08:30 – 12.30 uur.

Het e-mailadres noodpakket@grdebevelanden.nl is uitsluitend bedoeld voor het insturen van aanvragen van het noodpakket voor ondernemers.

Door bovenstaande maatregelen kan het zijn dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn dan gebruikelijk. Wij vragen hiervoor uw begrip.