Aanvraagformulier publiciteit evenement op gemeentelijk publicatiebord

In de dorpen ’s-Gravenpolder, Nisse, Lewedorp, ’s-Heerenhoek, Ovezande en Heinkenszand heeft de gemeente borden geplaatst waarop een selectie van de activiteiten in onze gemeente wordt aangekondigd.
Op deze manier krijgt de aankondiging van evenementen een éénduidige uitstraling. Jaarlijks worden er veel evenementen in onze gemeente georganiseerd. Het is niet mogelijk om al deze activiteiten op de borden te vermelden. Daarom maakt de gemeente, aan de hand van de aangevraagde evenementen voor publicatie, een selectie.

Wilt u gebruik maken van de gemeentelijke publicatieborden? Dan kunt u een verzoek indienen om uw activiteit (gratis) op de borden te plaatsen. Wel is het zo dat wij, indien een evenementenvergunning vereist is, alleen evenementen publiceren waarvoor de benodigde vergunning is aangevraagd. Alleen per mail ingediende verzoeken worden in behandeling genomen om discussie over eventueel fout gepubliceerde evenementen te voorkomen.
U kunt uw verzoek voor publicatie van uw evenement via dit formulier naar de gemeente mailen.
Gezien de vele evenementen kunnen wij echter geen garantie geven dat uw evenement vermeld wordt. Dit is afhankelijk van het aantal evenementen dat wij krijgen aangemeld voor een periode en van het belang van de evenementen voor alle bewoners in onze gemeente. Wel publiceren wij elk aangemeld evenement, waar ook een vergunning voor is aangevraagd, sowieso in de evenementenkalender in de Bevelandse Bode en in de evenementenkalender op de website.

Gemeentelijk publicatiebord versus sandwichbord

Met onderstaand aanvraagformulier dient u een aanvraag tot publicatie op een gemeentelijk publicatiebord aan. Dit is niet hetzelfde als een sandwichbord. Voor een sandwichbord heeft u een vergunning nodig. Op de foto's hieronder ziet u het verschil tussen gemeentelijk publicatiebord en sandwichbord.

Gemeentelijk publicatiebord aan de rand van het dorpSandwichbord langs de weg

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Links: gemeentelijk publicatiebord. Rechts: sandwichbord.

Aanvragen

Klik op de link Aanvraagformulier publiciteit evenement om het formulier te openen. Vul dan alle gegevens in en druk op verzenden. U krijgt een automatische bevestiging van uw aanvraag per e-mail.