Fotowedstrijd

De gemeente Borsele en de Culturele Raad Borsele organiseren ook in 2017 weer een fotowedstrijd. Om weer eens wat andere foto’s binnen te krijgen is het thema dit jaar: mensen. Mensen tijdens evenementen, werk, vrije tijd of sport, mensen in Borsele. We zijn op zoek naar inwoners en toeristen die Borsele beleven. Met welk moment dingt u mee naar een van de prijzen?

Deelname

Iedereen vindt andere onderwerpen en beelden interessant, dus u kunt ons helpen door vanuit uw invalshoek in beeld te brengen hoe we onze gemeente kunnen weergeven. Amateur of professional, jong of oud? Iedereen mag aan de wedstrijd meedoen. Deelname is gratis.

Thema: mensen

Zoals hierboven al genoemd, is dit jaar het thema mensen. Inwoners of toeristen, jong of oud, actief bezig, of genietend van de rust, het maakt niet uit. Voorwaarde is wel dat de foto herkenbaar in onze gemeente gemaakt moet zijn.

Wat valt er te winnen?

De jury kiest elke maand een winnaar uit de inzendingen van de betreffende maand. Deze wordt beloond met een waardebon van € 25.
Begin 2018 kiest een jury van deskundigen uit alle maandwinnaars een jaarwinnaar. Deze wordt beloond met een waardebon van € 300.

Meedoen?

Meedoen is eenvoudig. U kunt uw foto’s gemakkelijk insturen via de website van de www.cultureleraadborsele.nl/fotowedstrijd. Ook de uitgebreide wedstrijdvoorwaarden kunt u hier nalezen.