Inwonerspanel

We vinden de mening en idee├źn van inwoners belangrijk. We willen u dan ook graag betrekken bij het beleid en het bestuur van de gemeente. Met een inwonerspanel kunnen we in een vroeg stadium meningen peilen en kennis verzamelen over actuele onderwerpen. Zo kunnen we problemen gerichter aanpakken, beleid beter vormgeven en u daarmee nog beter van dienst zijn!

Doet u mee?

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het inwonerspanel. Als u meedoet aan het panel, ontvangt u een paar keer per jaar een korte vragenlijst over actuele onderwerpen. Bijvoorbeeld over openingstijden, communicatie, afvalinzameling, voorzieningen of de gemeentelijke website. De onderzoeken van het inwonerspanel worden uitgevoerd door het onderzoeksbureau DUO Market Research.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Graag! Dit kan als u inwoner bent van onze gemeente, 18 jaar of ouder bent en beschikt over e-mail. Aanmelden kan het hele jaar door. U kunt zich aanmelden voor het Inwonerspanel Borsele, door een mail te sturen naar inwonerspanelborsele@duomarketresearch.nl. U ontvangt dan een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen in het systeem van DUO Market Research.

Meer info of vragen?

We hebben een aantal vragen en antwoorden verzameld. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Vragen en antwoorden over het inwonerspanel

Resultaten

Resultaten onderzoek Borsels Bulletin en digitale afvalkalender juni 2019

Resultaten herhalingsonderzoek openingstijden december 2018

Resultaten onderzoek participatie en digitale toegankelijkheid zorgdiensten november 2018

Resultaten onderzoek meldingen openbare ruimte en gewenste voorzieningen centrale ontmoetingsplek 2018

Resultaten onderzoek infographics maart 2018

Resultaten onderzoek duurzaamheid oktober 2017

Resultaat Onderzoek openingstijden en openbaar vervoer september 2017