Activiteiten Borsele Beweegt

Borsele Beweegt organiseert in samenwerking met SFÆR Events deze kerstvakantie een tweetal toffe - coronaproof - activiteiten voor alle kinderen in de gemeente Borsele in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar.

Voor de kinderen van 5 t/m 8 jaar organiseren wij op woensdag 30 december van 13.00 tot 14.00 uur het online ‘Borsele Beweegt Bal’, in samenwerking met DJ Arno! Lekker samen bewegen en opdrachten uitvoeren, afgewisseld met leuke muziek!


Voor de jeugd van 9 t/m 12 jaar organiseren we op deze middag, woensdag 30 december, eveneens een online en dus coronaproof activiteit; Laat de ballen knallen! Deze vindt plaats van 14.30 tot 15.30 uur en wordt eveneens georganiseerd in samenwerking met DJ Arno. Ook dit is een combinatie van bewegen, bingo en een quiz, afgewisseld met stoere muziek!


Aanmelden kan t/m 27 december via de website www.naarbons.nl (onder ‘kerstvakantie activiteiten’). Na inschrijving ontvang je voorafgaand aan de activiteit via mail een link om in te loggen via Zoom. Deelname is gratis!