Bimmelsweg langer en volledig dicht

De Bimmelsweg wordt vanaf heden tot mei 2021 voor al het doorgaand verkeer afgesloten. Het verkeer over de Bimmelsweg wordt omgeleid via de Grotedijk, Kwekerijweg en Noordhoekweg. 

Aannemer BAM Infra startte 1 oktober in de buurt van de Noordhoekweg en Bimmelsweg bij ’s Heer- Abtskerke met het aanleggen van tijdelijke werkwegen en het inrichten van bouwterreinen. Vanaf dat moment werd het fietsverkeer op de Bimmelsweg geweerd door middel van hekken. Helaas zien zij dat er toch verkeer over de Bimmelsweg rijdt. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren.

BAM Infra streeft, net als wij,  naar nul incidenten en wilt dat iedereen aan het eind van de dag weer veilig thuiskomt. Dat geldt voor de medewerkers, maar ook voor de mensen die rondom de bouwplaatsen wonen, werken en naar school gaan. Daarom wordt de Bimmelsweg vanaf heden tot mei 2021 voor al het doorgaand verkeer afgesloten. Het verkeer over de Bimmelsweg wordt omgeleid via de Grotedijk, Kwekerijweg en Noordhoekweg. Op locatie vindt u omleidingsborden.

Kijk voor meer informatie op de website van Tennet.