Borselse Woningmarkt 13 april in de Stenge Heinkenszand

Zaterdag 13 april wordt in Heinkenszand de zesde editie van de Borselse Woningmarkt gehouden. Wat in 2014 begon als een bescheiden en laagdrempelige woningmarkt is uitgegroeid tot een succesvol jaarlijks evenement. Ook de editie van 2018 was weer geslaagd met zo'n 750 bezoekers en ruim 40 gemotiveerde standhouders.

Op de woningmarkt staat een keur aan standhouders. De vier hoofdthema’s zijn: zorg, levensloopbestendig wonen, (ver)bouwen en energie besparen. Zo zijn verschillende zorgpartijen aanwezig om informatie te verstrekken over e-health, domotica en (zorg)hulpmiddelen. Ook zijn er standhouders die u kunnen informeren over woningisolatie, zonne-energie en warmtepompen. Daarnaast kunt u informatie krijgen over erfpacht en beschikbare opties en kavels binnen de gemeente.

Bent u benieuwd hoe u het beste uw woning levensloopbestendig kunt maken of wilt u bijgepraat worden over de mogelijkheden van erfpacht voor nieuwbouwgrond? Ook voor deze vragen kunt u terecht!

De Borselse Woningmarkt vindt plaats in De Stenge in Heinkenszand. U bent welkom vanaf 10:00 tot 16:00 uur op zaterdag 13 april 2019. Toegang is gratis.

Meer informatie: Lia Schroevers, afd. Grond en Economie, (0113)-238588