Doet u ook mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route?

Veel mensen willen hun huis energiezuiniger maken, maar waar begin je? Een verhaal van iemand uit de buurt kan daarbij helpen. Zaterdag 3 en 10 november 2018 is de Nationale Duurzame Huizen Route. In heel Nederland openen bewoners van duurzame huizen hun deuren. Een unieke kans voor iedereen die zelf aan de slag wil gaan met duurzaam bouwen en wonen. Heeft u een duurzame woning en wilt u anderen hier graag meer over vertellen? Doe dan mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route! Aanmelden kan via www.duurzamehuizenroute.nl/borsele.

Hoe hebben andere huiseigenaren het aangepakt?

De gemeente Borsele ondersteunt de Duurzame Huizen Route om samen met de huiseigenaren steeds meer mensen te informeren over de voordelen van duurzaam wonen. Tijdens de Duurzame Huizen Route vertellen huiseigenaren, die hun huis al verduurzaamd hebben, bezoekers over hun ervaringen.  Uit de enquête van de Duurzame Huizen Route blijkt dat veel bezoekers na de Duurzame Huizen Route zelf aan de slag gaan. “Ieder verhaal is uniek en helpt je op weg om je eigen huis duurzamer te maken,” reageert een enthousiaste bezoeker.

Naast de Nationale Duurzame Huizen Route, delen huiseigenaren hun ervaringen met het duurzamer maken van hun woning op het onafhankelijke online platform van Duurzame Huizen Route.

Meld je aan om je huis open te stellen

De Nationale Duurzame Huizen Route is op zoek naar huiseigenaren die hun woning verduurzaamd hebben en hierover willen vertellen. Ervaring met isolatie, warmtepomp, zonneboiler, gebruik van natuurlijke materialen of een geheel energiezuinige woning? Deel deze kennis en ervaring door je aan te melden voor de Duurzame Huizen Route op 3 en 10 november. Aanmelden kan via www.duurzamehuizenroute.nl/borsele. Ieder ervaringsverhaal helpt anderen op weg