Koninklijke Onderscheidingen Algemene Gelegenheid 2019

Lintjesregen, vrijdag 26 april 2019: aanvragen kunt u nu indienen! Het lijkt nog heel ver weg, maar voor de Lintjesregen 2019 kunt u nu al de aanvragen indienen bij de burgemeester. Dat kan tot uiterlijk 1 augustus 2018.

Wie kan een Koninklijke Onderscheiding aanvragen?

Iedereen kan een onderscheiding aanvragen voor een inwoner of inwoonster van de gemeente Borsele. Als u plannen in die richting hebt, is het verstandig eerst contact op te nemen met Bianca Vermeulen van het secretariaat van onze gemeente. Zij kan u in grote lijnen aangeven of de verdiensten van dien aard zijn dat u een voorstel in kunt dienen. Ook legt zij u dan precies uit hoe u te werk moet gaan.

Indienen vóór 1 augustus 2018

De behandeling van een voorstel kost veel tijd. Daarom is het belangrijk dat u uw aanvraag op tijd indient. Voor uitreiking bij de Lintjesregen op donderdag 26 april 2019 moet uw verzoek uiterlijk op 1 augustus 2018 bij de burgemeester worden ingediend. Aanvragen die na deze datum binnenkomen, kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Wilt u een Koninklijke Onderscheiding aanvragen voor een andere gelegenheid? Dient u dan uw aanvraag minimaal 6 maanden voor de beoogde uitreikingsdatum bij de burgemeester in.

Contact?

Voor het indienen van uw voorstel of vragen daarover kunt u contact opnemen met het secretariaat. Dit kan telefonisch via (0113)238375. U kunt ook een e-mail sturen jmavermeulen@borsele.nl.