Meld u aan voor het inwonerspanel gemeente Borsele!

We vinden de mening en ideeën van inwoners belangrijk. We willen u dan ook graag betrekken bij het beleid en het bestuur van de gemeente!

Met een inwonerspanel kunnen we in een vroeg stadium meningen peilen en kennis verzamelen over actuele onderwerpen. Zo kunnen we problemen gerichter aanpakken, beleid beter vormgeven en u daarmee nog beter van dienst zijn!

Doet u mee?

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het inwonerspanel. Als u meedoet aan het panel, ontvangt u een paar keer per jaar een korte vragenlijst over actuele onderwerpen. Bijvoorbeeld over openingstijden, communicatie, afvalinzameling, voorzieningen of de gemeentelijke website. De onderzoeken van het inwonerspanel worden uitgevoerd door het onderzoeksbureau DUO Market Research.

Eerste onderzoek

Op 8 september bevraagt Borsele voor het eerst het inwonerspanel over twee onderwerpen. Het eerste onderzoek gaat enerzijds over de openingstijden van de afdeling Burgerzaken. De gemeente vraagt inwoners of de huidige openingstijden toereikend zijn of dat de gemeente moet kiezen voor andere tijden of mogelijkheden om in contact te komen met Burgerzaken.

Daarnaast peilt de gemeente de mening van inwoners over het openbaar vervoer in Borsele. Hierbij staat centraal of en hoe inwoners gebruik maken van de huidige vormen van openbaar vervoer en hoe openbaar vervoer er volgens hen in de toekomst uit hoort te zien in Borsele.

Maak kans op pakket met Zeeuwse streekproducten

Onder alle aanmeldingen (ook onder hen die zich voor deze oproep hebben aangemeld) verloot de gemeente Borsele tien pakketten met Zeeuwse streekproducten. Ook kans maken? Meld u dan aan voor het inwonerspanel. Op 15 september benadert de gemeente via de mail de tien winnaars.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Graag! Dit kan als u inwoner bent van onze gemeente, 18 jaar of ouder bent en beschikt over e-mail. Aanmelden kan het hele jaar door. U kunt zich aanmelden voor het Inwonerspanel Borsele, door een mail te sturen naar inwonerspanelborsele@duomarketresearch.nl. U ontvangt dan een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen in het systeem van DUO Market Research.

Meer info of vragen?

We hebben een aantal vragen en antwoorden verzameld. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Vragen en antwoorden over het inwonerspanel