Nisse in de race voor titel ‘Allermooiste dorp van Nederland’

Nisse is geselecteerd als een van de vijftig mooiste dorpen van Nederland. We maken zelfs kans op de titel 'Allermooiste dorp van Nederland'.

In de gemeente Borsele zijn we gezegend met heel veel mooie dorpen. Een van die dorpen is het altijd bloeiende Nisse. Nisse is door stemmers van de ANWB-verkiezing ‘allermooiste dorpen’ in de top 50 van Nederlands mooiste dorpen geplaatst. Een jury van experts kiest daaruit de vijf "Allermooiste dorpen van Nederland" én de winnaar. De top vijf en de winnaar wordt begin september bekendgemaakt en krijgen uitgebreid aandacht in de Kampioen (tijdschrift voor leden van de ANWB) van die maand. De vijftig allermooiste dorpen van Nederland, waaronder Nisse, worden daarnaast ook opgenomen in een boek. Hierin komen de bijzonderheden van de dorpen te staan en wat ze zo uniek maken.

We zijn vereerd dat ons mooie Nisse in ieder geval al bij de vijftig mooiste dorpen zit en we hopen natuurlijk op een hoge notering in de top 5. Voor meer informatie over de verkiezing zie:

ANWB Verkiezing mooiste dorp