Subsidieaanvraag snel internet in buitengebied al ingediend?

Deze zogenaamde vast-draadloos verbinding zorgt voor een snelle internetverbinding in het buitengebied. Om het aansluiten van deze verbindingen te promoten verstrekt de gemeente Borsele samen met de Provincie Zeeland een eenmalige subsidie. Heeft u zich wel al aangemeld bij een provider of is uw aansluiting al gerealiseerd, maar heeft u nog geen subsidie aangevraagd? Dan adviseren wij u om zo snel mogelijk een subsidieaanvraag in te dienen, bij voorkeur voor 1 juni 2018. Er zijn maar een beperkt aantal subsidieplaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Subsidie in de aansluitkosten

U kunt €200,- subsidie ontvangen in de aansluitkosten van de vast-draadloos verbinding. U moet daarvoor gevestigd zijn op een adres in het buitengebied waar nu geen snel internet is (minder dan 30Mbit/sec). Ook moet u een overeenkomst sluiten met een provider die een downloadsnelheid van minimaal 30 Mbit/sec garandeert. Tot slot moet de aansluiting binnen één jaar na subsidieverstrekking gerealiseerd worden.

Vragen?

Voor informatie over providers en subsidiemogelijkheden kunt u surfen naar www.heelzeelandbreedband.nl. U kunt ook contact opnemen met een van onze medewerkers: Mariska van Nieuwenhuijzen tel. (0113) 238465 of Lowie Mangnus, tel. (0113) 238321. Zij zijn ook bereikbaar via e-mail: mvn@borsele.nl of lmangnus@borsele.nl.