Toeristische Gids bevat ook leuke informatie voor eigen inwoners

De Toeristische Gids van Borsele, editie 2018, is vanaf het Paasweekend op 1 en 2 april weer gratis te verkrijgen bij heel veel verblijfsaccommodaties, horeca, attracties en middenstanders in de gemeente. Ook op het gemeentehuis kunt u een exemplaar afhalen.

De gids maakt toeristen die in Borsele verblijven wegwijs in het gebied en attendeert hen op alle mogelijkheden om te recreëren. Natuurlijk is de gids ook voor eigen inwoners leuk om in huis te hebben en zo nog eens verrast te worden over de vele vrijetijdsbestedingsmogelijkheden naast de deur. Ook verspreidt de gemeente de gids in omliggende regio’s om gasten die daar op vakantie zijn te interesseren in een bezoekje aan Borsele.

Iets meer dan een jaar geleden gaf de gemeente akkoord voor een nieuw marketingplan om de gemeente toeristisch nog beter op de kaart te zetten. Hieruit is onder andere de promotienaam ‘Landschapspark Borsele’ naar voren gekomen. Uiteraard is deze dan ook in de gids terug te vinden. Landschapspark Borsele benadrukt de landschappelijke kwaliteiten van de omgeving. Daarbinnen krijgen ook de dorpen, attracties en evenementen ruim aandacht.

Dit is het derde jaar dat de Toeristische Gids in deze vorm wordt uitgegeven. De voorgaande edities waren een zeer gewild product. Ook voor dit seizoen is de verwachting dat het weer voor veel mensen een uitkomst zal zijn bij het plannen van hun verblijf in de gemeente.

Kijk ook eens op www.landschapsparkborsele.nl.