Video: Het college van Burgemeester en Wethouders over vrijheid

Dit jaar vieren we dat het 75 jaar geleden is dat ons land werd bevrijd en dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. 4 en 5 mei zijn normaal gesproken dagen waarop we samen herdenken en vieren. Door de huidige coronamaatregelen is dat momenteel niet mogelijk zoals we gewend zijn. Maar dat betekent niet dat we er niet bij stil kunnen staan.

Al 75 jaar leven we in vrede en vrijheid. Juist nu we allemaal beperkte vrijheid hebben, ervaren we hoe waardevol deze vrijheid is. Om te gaan en staan waar we willen, om andere mensen te ontmoeten en samen te zijn.

Wat betekent vrijheid voor u? Betekent dit onbezorgd op straat lopen? Naar school gaan en met vriendjes spelen? Zonder angst leven? Beeld op uw eigen manier uit wat vrijheid voor u betekent. Bijvoorbeeld in de vorm van een gedicht, foto, tekening, schilderij of filmpje en stuur uw inzending vóór woensdag 29 april naar communicatie@borsele.nl. Van alle inzendingen maken wij een mooi overzicht dat we delen via onze website, social media en ons Borsels Bulletin. Daarnaast krijgt de meest originele inzending een mooie prijs.