Wegwerkzaamheden Stenevate

Op maandag 23 en dinsdag 24 september krijgt een gedeelte van de Stenevate een nieuwe asfaltlaag. Het gaat om het gedeelte van de Stenevate vanaf de raadsboerderij van de gemeente tot net voorbij de afslag Gulderoedestraat. Ook voeren we werkzaamheden uit aan het fietspad ter hoogte van de fietstunnel. Deze werkzaamheden leiden tot hinder voor automobilisten en gebruikers van busvervoer.

Verkeershinder

Fietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad. Ter hoogte van de fietstunnel leiden verkeersregelaars het fietsverkeer via de rotonde de polder in. Het weggedeelte tussen de raadsboerderij tot en met de afslag Gulderoedestraat wordt op beide dagen afgesloten voor het overige verkeer. Omleidingen vinden plaats via de Dorpsstraat. Kijk op de pagina over wegwerkzaamheden voor informatie over de omleidingen.

Bus rijdt alleen via halte Heinkenszandseweg

In verband met de verwachte drukte in de Dorpsstraat, is besloten dat de bussen van Connexxion op maandag 23 en dinsdag 24 september niet via de haltes aan de Eendvogelstraat en Stenevate rijden. De bus rijdt op die dagen alleen op de halte Heinkenszandseweg ter hoogte van de Westdijk.