Welkom in Landschapspark Borsele: nieuwe evenementenborden

Op zes strategische punten langs invalswegen in de gemeente Borsele staan evenementenborden. Hierop staan leuke evenementen in de gemeente aangekondigd. De evenementenborden kregen onlangs een nieuw uiterlijk en krijgen een nieuwe beheerder: Stichting Landschapspark Borsele.

Evenementenorganisatoren konden voorheen ook al deze vorm van aandacht aanvragen bij het aanmelden van hun evenement bij de gemeente Borsele. Vanaf 1 juli 2021 houdt Stichting Landschapspark Borsele de nieuwe evenementenborden up to date. Waar tot voor kort zowel de gemeente als de stichting een evenementenkalender bijhielden, komt er met deze werkwijze één centrale plek waar te zien is welke activiteiten in Borsele plaatsvinden. Het complete overzicht staat nu op www.landschapsparkborsele.nl.

Wie een evenement in de gemeente organiseert kan het via de website aanmelden voor de evenementenkalender. De stichting selecteert hieruit zo’n tien keer per jaar enkele activiteiten die via de evenementenborden extra aandacht krijgen. Deze nieuwe samenwerking past mooi in de ambities van Landschapspark Borsele in het kader van gastheerschap en profilering van het toeristisch en cultureel landschap van Borsele. Voor wie niets wil missen van de activiteiten in Borsele is er ook een mogelijkheid om zich aan te melden op de website van Landschapspark Borsele zodat de evenementenkalender één keer per maand per mail wordt verstuurd.

Uiteraard blijft het van belang om met de gemeente contact op te nemen welke regels er gelden rondom het organiseren van een evenement. Bijvoorbeeld om te kijken of er een evenementenvergunning nodig is.

Mede mogelijk gemaakt

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een POP3-Leadersubsidie vanuit het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling en Provincie Zeeland.