Workshop Energieneutraal Wonen

Urgenda en de gemeente Borsele nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de workshop Energieneutraal Wonen. Tijdens de Workshop maakt u kennis met het concept van ThuisBaas. De workshop bestaat uit twee delen. De eerste bijeenkomst vindt plaats op donderdag 9 juli om 19:00 uur. Aanmelden kan tot 2 juli via nheerkens@borsele.nl 

Bij het concept van ThuisBaas gebruiken woningen geen aardgas meer. Alle energie die per jaar nodig is, wordt duurzaam opgewekt of geoogst op het eigen perceel. De workshop richt op de installatietechnische oplossing van ThuisBaas en hoe je bij het toepassen daarvan de woningeigenaar ontzorgt.

Doelgroep

De workshop is speciaal bedoeld voor lokale installateurs, doeners en geïnteresseerden die het verduurzamen van woningen op grotere schaal in de praktijk willen brengen en meer willen weten over de Thuisbaas-aanpak, de techniek en de uitdagingen die er zijn.

Aanmelden?

De workshop bestaat uit twee delen:
Algemeen: donderdag 9 juli 19.00-22.00 (De Stenge, Heinkenszand)
Installatietechnisch: in te plannen in september
 
Er kunnen maximaal 30 mensen de workshop bijwonen.
 
Voor vragen of aanmelden kunt u contact nemen met Nicole Heerkens (nheerkens@borsele.nl of 06-43754642). Aanmelden kan tot en met 2 juli.