Gratis startabonnement Milieubarometer

Dit item is verlopen op 01-01-2019.

Heeft u al een gratis startabonnement Milieubarometer voor uw bedrijf?

De gemeente Borsele wil graag met u samenwerken en u ondersteunen bij energiebesparende maatregelen en de bijbehorende CO2-reductie. Meten is weten en daarom schenkt de gemeente u een gratis startabonnement op de Milieubarometer. In 2018 kunt u voor het laatst gebruik maken van dit gratis aanbod.

Maak milieukosten en mogelijke besparingen zichtbaar

Dit handige online meetinstrument is een duurzaamheidsmonitor en maakt de milieukosten en milieuprestaties van een bedrijf of instelling eenvoudig en snel zichtbaar. In één oogopslag ziet u welke milieuaspecten het zwaarst wegen in uw organisatie en op welke punten u kunt besparen. Op www.milieubarometer.nl/ vindt u meer informatie. Aanmelden voor het gratis startabonnement kan via http://www.milieubarometer.nl/barometer/.

Aanbod

Is uw bedrijf in de provincie Zeeland gevestigd? Dan dragen de gezamenlijke Zeeuwse gemeenten alle kosten voor uw startabonnement op de Milieubarometer t.w.v. € 198 (excl. BTW, prijspeil 2018), geldig tot en met 31-12-2018.Dit startabonnement omvat één Milieubarometer, geldig voor één vestiging.Indien u de Milieubarometer voor extra vestigingen wilt gebruiken (binnen of buiten uw gemeente) kunt u uw abonnement uitbreiden voor € 65 (excl. BTW, prijspeil 2018) per Milieubarometer.

Het startabonnement gaat op 1-1-2019 automatisch over in een doorlopend jaarabonnement. De abonnementskosten zijn vanaf deze datum voor uw rekening en bedragen € 65 (excl. BTW, prijspeil 2018) per Milieubarometer per jaar.

U kunt het startabonnement tot 31-12-2018 (digitaal) opzeggen. Voor afloop van het startabonnement krijgt u een e-mail die u herinnert aan uw abonnement.

De gegevens die u in de Milieubarometer invoert zijn vertrouwelijk. De gegevens kunnen niet door de gemeente of derden worden ingezien. De gemeente krijgt wel bericht dat u zich geabonneerd heeft en kan bij u informeren hoe de Milieubarometer bevalt en wat uw ervaringen zijn.

Heeft u  nog vragen?


De Milieubarometer is ontwikkeld en in onderhoud bij Stichting Stimular. Heeft u nog vragen over het gratis startabonnement, het invullen en/of het gebruik van de Milieubarometer? Neemt u dan contact op met de helpdesk van Stichting Stimular (010-238 2828, maandag tot en met vrijdag 09.00 – 17.00 uur) of kijk op http://www.milieubarometer.nl/nl/home