Innovatieve starters MKB

Op deze pagina vindt u informatie over regionale (innovatie) projecten die u als startend of mkb ondernemer in Zeeland  verder kunnen helpen bij het opzetten van uw onderneming en realiseren van uw innovatie.

Wanneer u een bedrijf opstart of bezig bent met het ontwikkelen van een product idee, komen er veel zaken op u af. Ondersteuning op het gebied van  financiering, huisvesting en netwerk en informatie over coaching mogelijkheden is voor veel ondernemers dan ook welkom. Bent u ondernemer in de technologische, biobased of creatieve sector? Dan kunnen de projecten InnoGo! en DOK41 u wellicht ondersteuning bieden.

InnoGo! – voor innovatieve starters en mkb

Logo innogoInnoGo! ondersteunt startende en MKB ondernemers uit de technologische en biobased sector bij het opzetten van hun onderneming en het in de markt zetten van hun innovatieve dienst of product. Het programma richt zich daarmee op ondernemers die een nieuw(e) product of dienst of een nieuwe toepassing daarvan in de markt willen zetten.

Ondernemers kunnen bij InnoGo! terecht voor financiering,  vragen over bijv. productbescherming en patenten en coaching en begeleiding. Daarnaast beschikt het team van InnoGo! over een sterk netwerk in het bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen.

Bent u een innovatieve ondernemer met ambitie en kunt u wel wat hulp gebruiken bij de opzet of groei van uw onderneming? Ga dan voor meer informatie naar https://impulszeeland.nl/nl/showcases/innogo.

InnoGo! is een project van NV Economische Impuls Zeeland.

DOK41– Broedplaats voor innovatief en creatief ondernemerschap

Logo Dok41Als broedplaats biedt DOK41 de juiste omgeving om startende innovatieve en creatieve bedrijven tot succesvolle ondernemingen te laten uitgroeien.

DOK41 biedt ondernemers inspirerende huisvesting tegen gunstige tarieven met daar omheen een aantal diensten op maat die ondernemers op zoveel mogelijk punten kunnen ondersteunen, zoals toegang tot een sterk netwerk, moderne faciliteiten zoals glasvezel internet, publiciteit, coaching en begeleiding naar financiering. Of u nu zoekt naar een laagdrempelige flexwerkplek, kantoor of productieruimte, bij DOK41 staat u er niet alleen voor.

Bent u op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar u uw bedrijf naar een hoger plan kunt tillen? Ga dan voor meer informatie naar www.dok41.nl.

DOK41 is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees fonds voor Regionale ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

Contactgegevens

Cindy Cats
projectmanager InnoGo! & DOK41
E: cindycats@impulszeeland.nl