Vergadering Gemeenteraad 15-01-2014

Locatiegegevens vergadering
Plaats:stadhuis aan de markt in Middelburg
Tijd:09:00-11:30
Dit item is verlopen op 15-01-2015.

Startbijeenkomst in monumentale Stadhuis aan de Markt in Middelburg

‘Prokkel’ staat voor ‘prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder een verstandelijke beperking'. Met dat doel zijn er tal van activiteiten tijdens de jaarlijkse Nationale Prokkelweek van 2 tot 7 juni 2014.

Ontmoetingen tussen mensen individueel, maar ook activiteiten in groepsverband op het gebied van kunst, cultuur, sport, zorg, welzijn, onderwijs. Zo kunnen overheden en ondernemers uit het reguliere bedrijfsleven bijvoorbeeld een dagstageplaats bieden aan een stagiaire met een verstandelijke beperking.

Start-netwerkbijeenkomst Prokkel Zeeland 2014
Op woensdag 15 januari aanstaande is er een Zeeuwse start-netwerkbijeenkomst in het Monumentale Stadhuis aan de Markt in Middelburg. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die ideeën heeft voor Prokkelactiviteiten of hierdoor geïnspireerd wil worden.

De bijeenkomst is van 9.00 tot 11.30 uur. Na een welkomstwoord van Marian Geling van Stichting Prokkel volgen presentaties door MEE Zeeland (over de Prokkel dagstages), het ROC (over diverseProkkelactiviteiten) en Tragelzorg (over Prokkelactiviteiten Kinderboerderij).