Bedrijfsbezoeken

Ondernemers vormen het kloppend hart van onze gemeente. Ze zorgen niet alleen voor werkgelegenheid maar dragen ook bij aan een gezonde economie. Daarnaast zorgen ze voor een diversiteit aan producten en diensten waar we allemaal gebruik van kunnen maken. Als gemeente vinden we het belangrijk om een goede verbinding te hebben tussen de lokale overheid en de ondernemers. Daarom bezoekt wethouder Witkam (MKB) eens per maand een bedrijf uit de gemeente Borsele om meer te horen over het bedrijf en de mensen die er werken.

'Ondernemers zijn de drijvende kracht achter onze lokale economie. Door persoonlijk bij hen langs te gaan, wil ik mijn oprechte waardering tonen voor hun inzet en bijdrage aan onze gemeente. Ik vind het belangrijk om de mens achter het bedrijf te erkennen en te bedanken.

Arno Witkam
Wethouder

Wat is het?

Tijdens een bedrijfsbezoek komt de wethouder langs bij uw bedrijf om meer te horen over hoe het er in uw bedrijf aan toe gaat. Tijdens een bedrijfsbezoek kunt u bijvoorbeeld een presentatie geven, een rondje over het terrein doen, uitleggen hoe bepaalde machines of apparaten werken of gewoon samen in gesprek gaan over het ondernemerschap en de uitdagingen die het met zich mee brengt. Een bedrijfsbezoek duurt meestal een half uur tot maximaal 1,5 uur. 

 

Aanmelden

Bent u ondernemer in de gemeente Borsele en lijkt het u leuk dat de wethouder langskomt? Of u nu een gevestigd bedrijf bent of juist net start, u bent van harte welkom om u aan te melden voor een bedrijfsbezoek. Stuur dan een e-mail naar: ez@borsele.nl. Heeft u vooraf vragen? Neem dan contact op met M. van Maldegem via 06 - 29 19 11 16.