Borsele drinkt water week

Datum
tot
Locatie
Gemeente Borsele

Van 15 tot en met 21 april organiseren we de tweede “Borsele drinkt water” week. Een week lang hebben we aandacht voor meer water drinken op scholen, kinderopvang, (sport) verenigingen, werk en thuis.

We doen dit omdat water drinken belangrijk is in een gezonde leefstijl. Kraanwater is gezond, goedkoop en gemakkelijk te krijgen.
We dagen tijdens de “Borsele drinkt water” week jong en oud uit om een week lang (meer) water te drinken.  We geven informatie over het belang van water drinken en zullen bij activiteiten water drinken promoten.
Dit willen we met zoveel mogelijk inwoners, verenigingen en andere partijen doen.


Wil jij op je school, werk, vereniging of andere plek aandacht geven aan meer water drinken, of heb je een goed idee? Neem dan contact op met Marianne de Kok (JOGG-regisseur), via jogg@borsele.nl of 06-25 69 40 76.

Jogg 

De “Borsele drinkt water” week is een activiteit in het kader van JOGG-Borsele. Borsele is JOGG-gemeente, JOGG staat voor gezonde jeugd, gezonde toekomst. We vinden het belangrijk dat de jeugd in Borsele opgroeit in een gezonde leefomgeving waar het maken van gezonde keuzes gemakkelijk en heel normaal is.