Borsele voor Elkaar

Borsele voor elkaar

Zoekt u vrijwilligers of wilt u vrijwilligerswerk doen? Kijk dan op de website van Borsele voor Elkaar. Via deze zoek- en vindplaats voor vrijwilligers(werk) verbinden we particulieren of organisaties die hulp zoeken met hulpaanbieders.

Hoe werkt het?

Bent u eenmalig of voor langere tijd op zoek naar iemand die u kan helpen?

Lukt het niet meer om dat klusje in de tuin of in huis te doen, de boodschappen te halen of alleen naar het ziekenhuis te gaan? Heb je vervoer nodig of gewoon behoefte aan een gesprekje en gezelschap? Wil je samen een uitstapje maken of sportief bezig zijn met een maatje of begeleiding vanuit een PGB?

Op Borsele voor Elkaar kun je vraag en aanbod plaatsen. U ziet dan in een oogopslag wie u in uw buurt kan helpen. Het gebruik van Borsele voor Elkaar is betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig met uw gegevens om. Uw profiel is alleen zichtbaar voor geregistreerde gebruikers. Bovendien werkt het eenvoudig en is het gratis.

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden bij Borsele voor Elkaar. Als organisatie op zoek naar een vrijwilliger of als individu op zoek naar hulp. Na het inschrijven ontvangt u een e-mail met daarin een verificatielink. Als u die heeft geactiveerd kunt u meteen aan de slag. U kunt zelf iets plaatsen of reageren op aanbod. U ontvangt alle reacties via e-mail. Online kunt u ook een foto plaatsen van uzelf en meer vertellen over bijvoorbeeld  uw hobby's en interesses. Gebleken is dat volledig ingevulde profielen, die voorzien zijn van een foto, sneller en vaker geraadpleegd worden.

Contactpersoon worden voor iemand anders? Schrijf uzelf in en plaats een vraag of aanbod namens de ander. Alle contacten gaan dan via u.

Ook professionals kunnen op deze manier berichten plaatsen namens meerdere cliënten.

Account aanmaken

Het gebruik van Borsele voor Elkaar is gratis, betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig met uw gegevens om. Uw gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden of aan andere partijen verstrekt zonder dat hier vooraf  toestemming voor is gevraagd.

Tijdens het registreren stellen wij een aantal vragen om duidelijk te krijgen wat u precies wilt doen. Binnen een paar klikken is uw account aangemaakt en heeft u uw hulpvraag of hulpaanbod geplaatst!

Wist u dat: ruim 90% van de gebruikers een volledig profiel van anderen zéér belangrijk vindt? Met een aangevuld profiel is de kans dus groter dat jij de juiste persoon vindt!

Vragen?

Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met het VrijwilligersHuis via 0113-311999 of info@vrijwilligershuis.nl. We helpen u graag verder!