Bouwgrond 's-Gravenpolder

Het plan Oostgaarde ligt aan de zuidoost kant van 's-Gravenpolder. In dit plan zijn alle gemeentelijke kavels verkocht.

Om uitvoering te geven aan de woningbouwafspraken met het Rijk, is woningcorporatie Beveland Wonen van plan om aan de Schuitweg flexwoningen te (laten) plaatsen en te verhuren. Naast de realisatie van de flexwoningen starten we ook met de verkoop van 10 kavels voor 5 vrijstaande en 5 geschakelde woningen in het plan Magnolia aan de Magnoliastraat/Seringestraat/Vuurdoornstraat.

 

Heeft u interesse in bouwgrond 's-Gravenpolder? Dan kunt u zich in laten schrijven op de belangstellendenlijst voor bouwgrond 's-Gravenpolder via bouwgrond@borsele.nl. Deze belangstellenden benaderen wij als eerste, op datum van inschrijving, bij de toewijzing van de bouwkavels.

Meer informatie over bouwgrond ? mw. Lia Schroevers, Beleidsmedewerker Verkoop Onroerende Goederen, M 06-25 38 48 68 (bereikbaar maandag t/m donderdag). 

De VOF Oostgaarde (Beveland Wonen  en BPM midden Zeeland B.V.) bouwen ook verschillende soorten woningen en hebben nog enkele laatste kavels beschikbaar die zij eventueel ook aan particulieren verkopen.  Deze kavels liggen in de Skimmiastraat en Vuurdoornstraat. Meer informatie hierover kunt u verkrijgen via Beveland Wonen, mevrouw H. Lindenberg, verkoopmakelaar, tel. 06-13830875 / 0113-396461.