Hulp bij taal, rekenen en digitale vaardigheden

Heeft u moeite met lezen, schrijven of rekenen? U bent niet de enige. Er zijn allerlei manieren om beter Nederlands te leren.

Formulieren invullen, kinderen helpen met huiswerk, een bijsluiter van medicijnen lezen… Heeft u daar moeite mee? U bent niet de enige. In Nederland heeft ongeveer 1 op de 9 mensen moeite met lezen en schrijven. Maar er zijn gelukkig allerlei manieren en activiteiten voor inwoners die verder willen leren. Dit is voor alle inwoners. Voor mensen die nieuw in Nederland zijn en voor mensen die in Nederland zijn geboren. U kunt bijvoorbeeld leren over de Nederlandse taal, het werken op de computer of uw administratie.

Het Taalhuis helpt!

Het Taalhuis is de plek waar vrijwilligers klaar staan om inwoners te helpen met taal, rekenen of digitale vaardigheden. U kunt er terecht voor het verbeteren van: lezen, schrijven, spreken, rekenen, computeren en internet. Het Taalhuis is gevestigd in de Bibliotheek in Goes. Iedereen is altijd welkom, ook als u geen lid bent van de bibliotheek.

 

Meer informatie

U vindt meer informatie op de website van de Bibliotheek in Goes

U kunt ook contact opnemen met ons Vrijwilligershuis. Zij helpen u dan verder en kunnen met u meedenken. U kunt contact opnemen via info@vrijwilligershuis.nl of 0113-311999.