Informatieavond verblijfsbelasting

Datum
tot
Locatie
De Stenge Heinkenszand, Stengeplein 1
Aanvullende gegevens
Inloop vanaf 19:15 uur en start om 19:30 uur

Vanaf 2025 start de gemeente Borsele met het heffen van verblijfsbelasting. Bent u ondernemer en/of biedt je overnachtingsplaatsen aan? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst! We leggen uit wat hier bij komt kijken en u kunt vragen stellen.

In december 2023 heeft de gemeenteraad de verordening Verblijfsbelasting Borsele 2025 vastgesteld. Dat betekent dat er vanaf 2025 verblijfsbelasting wordt geheven in de gemeente Borsele. Het toeristisch convenant komt hiermee te vervallen. De vastgestelde verordening kunt u hier vinden: https://lokaleregelgeving.overheid.nl/CVDR707301/1

Omdat we kunnen voorstellen dat deze nieuwe werkwijze voor Borsele vragen bij u oproept, organiseren we een informatieavond. U krijgt tijdens deze avond onder andere informatie over de verordening, het aanleveren van gegevens en controles. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om uw vragen te stellen. 

Aanmelden

De informatieavond is op maandag 27 mei om 19.30 uur in de Stenge te Heinkenszand. Wilt u hier graag bij zijn? Meld u dan aan voor 22 mei via onderstaand aanmeldformulier. Hopelijk tot 27 mei!