Informatiebijeenkomst verward gedrag en mentale problemen

Datum
tot
Locatie
Stenge, Heinkenszand

Emergis preventie organiseert dit jaar in totaal achttien informatieavonden over verward gedrag en mentale problemen op verschillende locaties in de Oosterschelderegio.

Maak jij je wel eens zorgen over iemand in je omgeving? Wil jij hierbij hulp en ondersteuning door middel van kennis, tips en adviezen op het gebied van psychische kwetsbaarheden?

Informatieavond gemeente Borsele

In samenwerking met de gemeente Borsele organiseert Emergis preventie een informatieavond over verward gedrag en mentale problemen op dinsdag 7 juni van 19.30 tot 21.30 uur in de Stenge in Heinkenszand.

Tijdens de informatieavonden gaan preventiewerkers van Emergis in op onderwerpen als verward gedrag en de meest voorkomende mentale problemen. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Borsele die graag handvatten aangereikt krijgen over hoe om te gaan met mensen met mentale problemen. Dit kan in de zeer nabije omgeving zijn, maar ook bijvoorbeeld buurt- of dorpsbewoners, klanten in de winkel of op de sportvereniging.

Heb je vragen of wil jij je aanmelden? Neem contact op met Ellen Westdorp via westdorp@emergispreventie.nl of met Els van Diemen via vandiemen@emergispreventie.nl. Ook kun je je aanmelden via het Vrijwilligershuis via het mailadres info@vrijwilligershuis.nl of door te bellen naar 0113 31 19 99.