Maak nu een gratis afspraak met een energiecoach

Wilt u een lagere energierekening? Meld u dan nu aan voor een gratis adviesgesprek met een energiecoach!

Wat is een energiecoach?

De energiecoach komt bij u thuis langs om samen met u te kijken hoe u energie kunt besparen. Ze kijken naar uw persoonlijke situatie en geven tips. Ook kijken ze of er in uw woning energiebesparende maatregelen nodig zijn. De energiecoach kan dan adviseren om het klusteam langs te laten komen. Het klusteam bepaalt samen met u welke maatregelen ze gratis in uw woning kunnen uitvoeren. Ze voeren deze maatregelen ter plekke of op een later moment uit. U heeft hier zelf dus geen werk aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een tochtstrip, radiatorfolie of ledverlichting.  

Hoe werkt het?

Iedereen kan gebruik maken van een gratis adviesgesprek met een energiecoach. Het maakt niet uit of u in een koopwoning of huurwoning woont. U maakt een afspraak via deze website. U kunt ook bellen naar Beveland Wonen via 0113 - 23 16 74 (maandag tot en met donderdag van 13.00 uur tot 17.00 uur). Na het maken van een afspraak komt de energiecoach bij u langs en bekijkt samen met u hoe u energie kunt besparen.

Dit initiatief is een samenwerking tussen de Bevelandse gemeenten en woningcorporatie Beveland Wonen. Samen willen wij woningeigenaren en huurders ondersteunen met het besparen van energie.