Verkiezing opa en/of oma van het jaar!

Datum
tot
Locatie
Gemeente Borsele

Geef je opa en/of oma op voor de verkiezing van de leukste, liefste of beste opa en/of oma van het jaar! Misschien mag je wekelijks bij ze komen spelen of logeren, vertellen ze mooie verhalen, moedigen ze je aan bij een sportwedstrijd of leren ze je dingen die je nog niet wist. Jouw opa en/of oma is vast de leukste en wij zijn benieuwd waarom! Doe je mee? 
Het werkt zo:

  • Stuur ons een mailtje met daarin de motivatie waarom jouw opa en/of oma de leukste is. Samen met een foto waar jullie samen op staan. 
  • Vermeld in je mailtje ook jouw naam en die van jouw opa en/of oma. Je mag meerdere opa’s en oma’s opgeven! 
  • Alle basisschoolkinderen uit de gemeente Borsele mogen meedoen. Het maakt niet uit of je opa of oma wel of niet in de gemeente Borsele woont.
  • Je kan de foto met motivatie tot 24 mei sturen naar communicatie@borsele.nl met in het onderwerp van de mail: Verkiezing opa of oma van het jaar

Tentoonstelling

We maken een mooie tentoonstelling van alle foto’s en verhaaltjes die we krijgen. Deze komt in de centrale hal van het gemeentehuis.
De tentoonstelling openen we in juni, rond Nationale Opa en Omadag (4 juni). Iedereen die meedoet met de wedstrijd, krijgt een uitnodiging om die te komen bekijken.

Hoofdprijs

Als de tentoonstelling is afgelopen, krijgt iedereen een mooie afdruk van zijn of haar foto. De hoofdprijs is een fotoshoot voor jou en je opa en/of oma, je ouders en eventuele broers of zusjes.

Opa en oma