Vraag gratis warmtescan van uw woning aan

Heeft u afgelopen jaar nog geen gebruik van de Regeling Reductie Energiegebruik, maar wilt u wel weten wat de mogelijkheden zijn om het energiegebruik van uw koopwoning te verminderen? Dan helpen wij u graag op weg door middel van een gratis warmtescan.

Zo vraagt u de gratis warmtescan aan

Ga naar https://www.duurzaambouwloket.nl/warmtescan-zeeland en meld uw woning aan. Let op, u kunt uw woning tot en met 5 november 2021 aanmelden. Er zijn slechts een beperkt aantal scans beschikbaar. Op=op.

Wat levert het op?

De voorgevel van uw woning wordt, onder voorbehoud van een geschikte buitentemperatuur, voor 31 december 2021 gratis gescand op warmteverlies. U ontvangt een adviesrapport. In het adviesrapport wordt uitgelegd of en waar er warmte weglekt en wat u daartegen kunt doen.

Tot en met 31 december 2021 is de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) van kracht. De RRE is een landelijke subsidieregeling die bedoeld is om CO²-reductie te realiseren bij koopwoningen. Vanuit het Zeeuws Energieakkoord werken de Zeeuwse gemeenten samen aan de uitvoering van deze regeling.