Winnares selfieactie ‘Borsele drinkt water’ week

Willemijn Blok uit ‘s-Gravenpolder mag zich de trotste winnaar noemen van de selfieactie tijdens de ‘Borsele drinkt water week’. Tijdens deze week riepen we inwoners op om een selfie te posten waarin je laat zien bewust voor water te kiezen.

Willemijn Blok uit ‘s-Gravenpolder  mag zich de trotste winnaar noemen van de selfieactie tijdens de ‘Borsele drinkt water week’. Tijdens deze week riepen we inwoners op om een selfie te posten waarin je laat zien bewust voor water te kiezen. Willemijn deed dit met haar foto waarbij ze water drinkt uit haar dopper. Als prijs ontving ze dinsdag 17 mei uit handen van wethouder van de Plasse een ‘Borsele drinkt water’ pakket en vier kaartjes voor het zwembad Stelleplas.

De ‘Borsele drinkt water’ week vond plaats van maandag 4 tot en met zaterdag 9 april. We hebben een week lang water drinken gepromoot. We deden dit omdat water drinken belangrijk is in een gezonde leefstijl. Kraanwater is gezond, goedkoop en gemakkelijk te krijgen.
Tijdens de ‘Borsele drinkt water’ week hebben scholen en kinderopvanglocaties meegedaan aan de uitdaging om een week lang water te drinken met de kinderen. Verder hebben we op veel plaatsen (bibliotheken, sportverenigingen, markt, avondvierdaagse Heinkenszand) gestaan om informatie te geven en water uit te delen.

De ‘Borsele drinkt water’ week was een activiteit in het kader van JOGG (gezonde jeugd, gezonde toekomst) Borsele. Samen maken we gezond gewoon.