Zeeuwse Ondernemersdag 2023

Datum
tot
Locatie
Omnium Goes
Aanvullende gegevens
Zwembadweg 3 in Goes

Op dinsdag 4 april organiseert Zeeland Business in samenwerking met de Bevelandse gemeenten de Zeeuwse Ondernemersdag 2023. Ook de gemeente Borsele is hierbij aanwezig. Het programma start om 18.45 en eindigt om 21.30 uur.

Ga in gesprek met onze aanwezige kennispartners en vergroot je kennis of doe nieuwe inspiratie op. Netwerk met gelijkgestemde ondernemers die tegen dezelfde dingen aanlopen als jij en deel onderlinge kennis en ervaringen. Samen met onze kennispartners en de mede-ondernemers ga jij op deze avond antwoorden krijgen op al jouw ondernemers vragen, nieuwe kansen ontdekken en je netwerk van ondersteunende partijen en mede ondernemers enorm vergroten!

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden. 

Wat kun je doen op de Ondernemersdag?

- Stel jouw persoonlijke vragen 1op1 aan onze aanwezige kennispartners tijdens de ondernemersmarkt. Zie hiervoor een overzicht in het menu rechts
- Volg diverse kennissessies en workshops
- Netwerk met andere gelijkgestemde bezoekers en deel jouw ervaringen, inspireer elkaar en deel onderlinge tips

Dit is hét moment om een eerste of volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) onderneming. Nog niet overtuigd? Het gehele netwerkevent wordt, op het nuttigen van consumpties na, je volledig gratis aangeboden namens al onze kennispartners! Dus zet die stap en meld je ook aan. Je gaat geheid aan het einde van het event bruisend van nieuwe ideeën, vol met nieuwe inspiratie en een groter netwerk van mede-ondernemers naar huis!