Energiemarkt

Datum
tot
Locatie
Dorpshuis Versvliet
Aanvullende gegevens
van de Plasschestraat 33, 4444 AJ 's-Heer Abtskerke

Woont u in 's-Heer Abtskerke en wilt u advies over het energieneutraal maken van uw woning? Kom dan naar de energiemarkt! Tijdens deze informatiebijeenkomst stelt de werkgroep Duurzaam ’s-Heer Abtskerke zich voor en tekenen ze samen met de gemeente Borsele een samenwerkovereenkomst om zich in te zetten voor een energieneutraal ’s-Heer Abtskerke. Ook is er een energiemarkt met verduurzamingsadvies door bedrijven en adviseurs en kunt u het gesprek aangaan met dorpsbewoners die hun eigen ervaringen delen over het verduurzamen van de woning.

Programma

19:30 uur: opening door wethouder Arno Witkam

19:40 uur: introductie werkgroep Duurzaam ’s-Heer Abtskerke

19:50 uur: samenwerkingsovereenkomst tekenen door werkgroep Duurzaam ’s-Heer Abtskerke en gemeente Borsele om zich gezamenlijk in te zetten voor een energieneutraal dorp

19:55 uur: introductie bedrijven energiemarkt en sprekers

20:00-21:30 uur: energiemarkt met verduurzamingsadvies door bedrijven en adviseurs

20:30-21:30 uur: informatiesessies met dorpsbewoners die hun eigen ervaringen delen over het verduurzamen van de woning

21:30 uur: Einde

Bedrijven

De aanwezige bedrijven tijdens deze avond zijn:

  • Iso Energie
  • Rogiers glas
  • Zuiver financieel
  • ITN Installatietechniek
  • Energiek Zeeland, energieadvies

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond is niet nodig. 

Wij hebben uw hulp nodig!

Wij horen graag wat u nodig heeft bij het verduurzamen van uw woning. U kunt dit aangeven in deze enquête. Denk hierbij bijvoorbeeld aan advies op maat, informatie, subsidieregelingen en open huizen. De resultaten van de enquête gebruiken we om onze inwoners nog beter te helpen bij het verduurzamen van de woning.

Klik hier om naar de enquête te gaan. 

Energieneutraal

De gemeente Borsele streeft naar een energieneutrale gebouwde omgeving in 2045. Dat betekent dat we moeten zoeken naar alternatieven voor aardgas. Maar wat betekent dit voor uw dorp, wijk, straat of woning? Is dat bijvoorbeeld een warmtenet, een bodem- of luchtwarmtepomp? Welke kansen zijn er? Welke wensen leven er? Daarover willen we graag met werkgroepen duurzaamheid, dorpsraden, bedrijven en andere experts in gesprek om kansen en wensen mee te nemen en te laten groeien. Het resultaat is een wijkuitvoeringsplan (WUP) waarin staat hoe uw dorp de stap naar aardgasvrij kan maken. Lees hier meer informatie over de wijkuitvoeringsplannen.