Inwonerspanel

We vinden de mening en idee├źn van inwoners belangrijk. We willen u dan ook graag betrekken bij het beleid en het bestuur van de gemeente. Met een inwonerspanel kunnen we in een vroeg stadium meningen peilen en kennis verzamelen over actuele onderwerpen. Zo kunnen we problemen gerichter aanpakken, beleid beter vormgeven en u daarmee nog beter van dienst zijn!

Doet u mee?

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het inwonerspanel. Als u meedoet aan het panel, ontvangt u een paar keer per jaar een korte vragenlijst over actuele onderwerpen. Bijvoorbeeld over openingstijden, communicatie, afvalinzameling, voorzieningen of de gemeentelijke website. De onderzoeken van het inwonerspanel worden uitgevoerd door het onderzoeksbureau DUO Market Research.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Graag! Dit kan als u inwoner bent van onze gemeente, 18 jaar of ouder bent en beschikt over e-mail. Aanmelden kan het hele jaar door. U kunt zich aanmelden voor het Inwonerspanel Borsele, door een mail te sturen naar inwonerspanelborsele@duomarketresearch.nl. U ontvangt dan een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen in het systeem van DUO Market Research.