Home

Nieuws

 • Winnares selfieactie ‘Borsele drinkt water’ week

  Willemijn Blok uit ‘s-Gravenpolder mag zich de trotste winnaar noemen van de selfieactie tijdens de ‘Borsele drinkt water week’. Tijdens deze week riepen we inwoners op om een selfie te posten waarin je laat zien bewust voor water te kiezen.

 • Camera's bij fietspad Stenevate

  Het fietspad op de Stenevate in Heinkenszand loopt op dit moment over in een weg waar zowel auto’s als fietsers rijden. 'Kan dit veiliger?', vroeg de gemeenteraad zich af. Daarom worden er vanaf woensdag 18-5-2021 tijdelijk camera’s geplaatst om te kijken of de huidige situatie voor conflicten zorgt tussen auto’s en fietsers.

 • Wethouder Witkam reikt energiebespaarbox uit

  Familie van Netten zijn de eerste bewoners van de Prinses Margrietstraat in Nieuwdorp die vandaag een energiebespaarbox in ontvangst nam. Wethouder Witkam reikte deze persoonlijk aan hen uit.

Evenementen

 • Informatiebijeenkomst Masterplan Nieuwdorp

  Datum

  Tijdens de bijeenkomst willen we u informeren over een aantal onderwerpen die te maken hebben met het Masterplan Nieuwdorp. Na de presentaties kunt u nadere informatie krijgen en/of vragen stellen over de onderwerpen bij de afzonderlijke tafels.

 • Buitenspeeldag in Borsele

  Datum
  tot

  De buitenspeeldag is dit jaar op woensdag 8 juni en wordt georganiseerd door Jantje Beton en Nicklodeon. De dag is bedoeld om te laten zien dat buitenspelen gezond en vooral erg leuk is.

 • Open dag

  Datum
  tot